Pita falafel
65
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-65,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.6,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,elementor-default

Pita falafel

2 witte pita Nadia & Merijn’s SOUQ
½ potje tahina Nadia & Merijn’s SOUQ
falafelballetjes kant en klaar
paar blaadjes knapperige sla
handvol cherrytomaten
takjes platte peterselie

 

Verwarm de pita even in een warme oven. Meng de tahina met wat water tot een losse saus, breng op smaak met wat zout. Als de saus dik wordt roer er dan gewoon nog wat extra water doorheen tot hij mooi lopend is. Frituur of gril je falafelballetjes. Halveer de broodjes, vul met blaadjes sla, takjes peterselie, halve tomaatjes en falafel. 

 

 

Aantal personen

2-4

Category

Gerechten