Bietentahinadip
21626
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21626,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.6,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,elementor-default

Bietentahinadip

2 gare bietjes
½ potje tahina
½ klein teentje knoflook
olijfolie
sumak Nadia & Merijn’s SOUQ
flatbread Nadia & Merijn’s SOUQ

 

Mix de gare bietjes fijn in een keukenmachine of met de staafmixer met flink wat tahina, de knoflook en wat zout: het moet heel smeuïg en glad worden. Frituur de pijnboompitjes in wat olie goudbruin. Verdeel de bietendip mooi over een bord, besprenkel met olijfolie, sumak en bestrooi met wat verse peterselie.  

 

 

Aantal personen

2-4 personen

Category

Gerechten