Parelcouscous harissa – kleine pasta met harissasaus
55
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-55,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.6,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,elementor-default

Parelcouscous harissa – kleine pasta met harissasaus

300 g risopasta, parelcouscous of andere kleine pasta
2 uien
olijfolie
½ bosje koriander
1/2 potje harissa gekonfijte citroen Nadia & Merijn’s SOUQ

Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Laat uitlekken. Snijd de uien in kleine blokjes. Bak in wat olijfolie op laag vuur 10 min. Snijd de koriander heel fijn. Voeg de koriander toe aan de uien, voeg nu ook de harissa toe en de pasta en evt. een scheutje water. Roer goed door, laat even doorwarmen en breng evt. nog op smaak met wat zout of nog wat extra harissa. Lekker bij gegrilde merquez. 

 

Aantal personen

2-4

Category

Gerechten