
4 personen, 30 minuten
Bloemkoolcouscous met gekonfijte citroen en pijnboompitjes, peterselie
Bloemkoolrijst met gekonfijte citroen en pijnboompitjes, peterselie
Ingrediënten
4 personen
Olijfolie
om in te bakken
Pijnboompitjes
50 g
Verse peterselie
1 bos
SOUQ Gekonfijne Citroen
1 stk
Bloemkoolrijst
300 g
Bereidingswijze
Stap 1: Frituur 50 g pijnboompitjes goudbruin in wat olijfolie en hak fijn.
Stap 2: Snijd 1 bosje peterselie fijn.
Stap 3: Snijd de schil van 1 gekonfijte citroen heel fijn.
Stap 4: Meng 300 g bloemkoolrijst met de peterselie, pijnboompitjes, gekonfijte citroen en breng op smaak met olijfolie.
Ook lekker met
Libanese bloemkool
NAAR RECEPT
Geplette aardappel met Aleppo peper en citroen
NAAR RECEPT

