Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Bloemkoolcouscous met gekonfijte citroen en pijnboompitjes, peterselie

Bloemkoolrijst met gekonfijte citroen en pijnboompitjes, peterselie

 

Ingrediënten

4 personen

Olijfolie
om in te bakken
Pijnboompitjes
50 g
Verse peterselie
1 bos
SOUQ Gekonfijne Citroen
1 stk
Bloemkoolrijst
300 g

Bereidingswijze

Stap 1: Frituur 50 g pijnboompitjes goudbruin in wat olijfolie en hak fijn.

Stap 2: Snijd 1 bosje peterselie fijn.

Stap 3: Snijd de schil van 1 gekonfijte citroen heel fijn.

Stap 4: Meng 300 g bloemkoolrijst met de peterselie, pijnboompitjes, gekonfijte citroen en breng op smaak met olijfolie.

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Barberries

NAAR PRODUCT

Koh Thai rijstvellen

Baharat

NAAR PRODUCT