4 personen, 30 minuten
Bolognese met salie
Bolognese met salie
Ingrediënten
4 personen
Olijfolie
in te bakken
Ui
1 stk
Knoflook
2 teentjes
SOUQ Mediterrane Gehaktkruiden
1 el
Fijngesneden verse salie + extra blaadjes
1 el
Zout
naar smaak
Rundergehakt
250 g
Gepelde tomaten uit blik
400 g
Pasta
naar keuze
Bereidingswijze
Stap 1: Snijd 1 ui grof en 2 teentjes knoflook in plakjes.
Stap 2: Bak ze in een flinke laag olijfolie zachtjes 10 min.
Stap 3: Voeg 1 el Mediterrane gehaktkruiden toe en 2 el fijngesneden verse salie.
Stap 4: Voeg 250 g gehakt toe en genoeg zout. Schep goed om.
Stap 5: Voeg een blik gepelde tomaten toe (400 g) en laat 20 min. sudderen.
Stap 6: Kook een pasta naar keuze volgens aanwijzing op de verpakking, laat uitlekken en schep de saus erdoor. Serveer met wat gefrituurde blaadjes salie erop.
Ook lekker met
Libanese bloemkool
NAAR RECEPT
Geplette aardappel met Aleppo peper en citroen
NAAR RECEPT