Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Bolognese met salie

Bolognese met salie

 

Ingrediënten

4 personen

Olijfolie
in te bakken
Ui
1 stk
Knoflook
2 teentjes
SOUQ Mediterrane Gehaktkruiden
1 el
Fijngesneden verse salie + extra blaadjes
1 el
Zout
naar smaak
Rundergehakt
250 g
Gepelde tomaten uit blik
400 g
Pasta
naar keuze

Bereidingswijze

Stap 1: Snijd 1 ui grof en 2 teentjes knoflook in plakjes.

Stap 2: Bak ze in een flinke laag olijfolie zachtjes 10 min.

Stap 3: Voeg 1 el Mediterrane gehaktkruiden toe en 2 el fijngesneden verse salie.

Stap 4: Voeg 250 g gehakt toe en genoeg zout. Schep goed om.

Stap 5: Voeg een blik gepelde tomaten toe (400 g) en laat 20 min. sudderen.

Stap 6: Kook een pasta naar keuze volgens aanwijzing op de verpakking, laat uitlekken en schep de saus erdoor. Serveer met wat gefrituurde blaadjes salie erop.

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Barberries

EXPLORE

Koh Thai rijstvellen

Baharat

EXPLORE