2 personen, 15 minuten
Eitjes met peterselie-korianderolie en gemasseerde sumak-uien
Eitjes met een twist
Ingrediënten
2 personen
Sumak Nadia & Merijn's SOUQ
2 el
Eieren
3
Verse koriander
1/2 bos
Verse peterselie
1/2 bos
Zout
naar smaak
Olijfolie
100 ml o
Bereidingswijze
Stap 1 Snijd 1 grote sjalot of ui in dunne halve ringen en kneed met wat zout en sumak tot glimmend.
Stap 2 Pureer ½ bosje peterselie en ½ bosje koriander met 100 ml olijfolie en wat zout.
Stap 3 Bak de eitjes in wat olijfolie (in pan of oven), bedruppel met peterselie korianderolie, bestrooi met wat sumak en sumak-uien.
Ook lekker met
Parelcouscous harissa
NAAR RECEPT
Geroosterde aubergine, paprika met tomaat
NAAR RECEPT
Gerelateerde producten
Sumak
NAAR PRODUCT