Selecteer een pagina

4 personen, 15 minuten

Fijngesneden spruitjessalade met Libanese bloemkoolmix

Zo lekker zijn spruitjes! Wij hebben de spruit eens even flink een Midden Oosterse metamorfose laten ondergaan. Roosteren, schaven, fijn snijden, marineren, husselen.

Ingrediënten

4 personen

Olijfolie
naar smaak
Zout
naar smaak
SOUQ Barberries
2 el
SOUQ Libanese bloemkool
2 el
Citroen (sap & rasp)
1/2
Peterselie
1 bos
Spruitjes
500 g

Bereidingswijze

Stap 1: Snijd de spruitjes in hele dunne plakjes of schaaf op de mandoline. Snijd de peterselie heel fijn.

Stap 2: Meng de spruitjes met de peterselie, citroensap, rasp, mix voor Libanese bloemkool, wat zout, een gulle scheut olijfolie en de barberries. Hussel goed om. Lekker bij gegrilde kip of vis of bij een vegaburger.

 

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Barberries

NAAR PRODUCT

Koh Thai rijstvellen

Baharat

NAAR PRODUCT