Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Gebakken gnocchi met zwarte knoflookparmezaan boter

Deze knapperige gnocchi is verrukkelijk!

Ingrediënten

4 personen

Gnocchi
500 gr
Zwarte knoflook SOUQ
1/2 stk
Zachte gezouten boter
1 el
Knoflook
1/2 teentje
Parmezaan
75 gr

Bereidingswijze

Stap 1: Breng gezouten water aan de kook met de gnocchi en kook kort tot ze boven drijven.

Stap 2: Haal de zwarte knoflook uit de bol en prak ondertussen de zwarte knoflook met de boter. Rasp de verse knoflook en meng erdoor.

Stap 3: Rasp de parmezaan en meng 2/3 erdoor. Schep de gnocchi uit de pan.

Stap 4: Verhit een koekenpan en voeg het zwarte knoflookmengsel en de gnocchi toe roer goed en bak de gnocchi op laag vuur 10 minuten tot ze goed gecoat zijn en goudbruin.

Bestrooi met de rest van de parmezaan.

Ook lekker met

Koh Thai rijstvellen

Salade Fattoush

NAAR RECEPT

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Zwarte knoflook

NAAR PRODUCT