Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Geroosterde regenboogwortels op kurkumayoghurt met dukkah

Ingrediënten

4 personen

Zout
naar smaak
Dukkah SOUQ
2-3 el
Kurkuma SOUQ
1 el
Griekse yoghurt
300 g
Honing
naar smaak
Olijfolie
naar smaak
Regenboogwortels
600 g

Bereidingswijze

Stap 1: Breng gezouten water aan de kook met de gnocchi en kook kort tot ze boven drijven.

Stap 2: Haal de zwarte knoflook uit de bol en prak ondertussen de zwarte knoflook met de boter. Rasp de verse knoflook en meng erdoor.

Stap 3: Rasp de parmezaan en meng 2/3 erdoor. Schep de gnocchi uit de pan.

Stap 4: Verhit een koekenpan en voeg het zwarte knoflookmengsel en de gnocchi toe roer goed en bak de gnocchi op laag vuur 10 minuten tot ze goed gecoat zijn en goudbruin.

Bestrooi met de rest van de parmezaan.