Selecteer een pagina

4 personen, 45 minuten

Gouden turmeric aardappels met knoflook en pul biber

Hollandse aardappels met een pittig jasje, lekker als bijgerecht maar ook als snack!

Ingrediënten

4 personen

Aardappels
500 gr
Kurkuma
1-2 el
Knoflook
2 teentjes
SOUQ Aleppo peper
1 el
Olijfolie
naar smaak

Bereidingswijze

Stap 1: Schil de aardappels en snijd in hele dunne plakjes of op de mandoline. Meng in een schaal met de kurkuma.

Stap 2: Rasp de knoflook erboven en meng met een scheut olijfolie en wat zout, zorg dat alle aardappelplakjes geel zijn.

Stap 3: Verspreid ze in een dunne laag over een ovenschaal of bakplaat (of verdeel over twee bakplaten).

Stap 4: Rooster ze in een hete oven op 220°C goudbruin en knapperig. Bestrooi met aleppopeper.