4 personen, 45 minuten
Gouden turmeric aardappels met knoflook en pul biber
Hollandse aardappels met een pittig jasje, lekker als bijgerecht maar ook als snack!
Ingrediënten
4 personen
Aardappels
500 gr
Kurkuma
1-2 el
Knoflook
2 teentjes
SOUQ Aleppo peper
1 el
Olijfolie
naar smaak
Bereidingswijze
Stap 1: Schil de aardappels en snijd in hele dunne plakjes of op de mandoline. Meng in een schaal met de kurkuma.
Stap 2: Rasp de knoflook erboven en meng met een scheut olijfolie en wat zout, zorg dat alle aardappelplakjes geel zijn.
Stap 3: Verspreid ze in een dunne laag over een ovenschaal of bakplaat (of verdeel over twee bakplaten).
Stap 4: Rooster ze in een hete oven op 220°C goudbruin en knapperig. Bestrooi met aleppopeper.
Ook lekker met
Kippendijen met barberries
NAAR RECEPT
Gekonfijte citroenkip met ras al hanout
NAAR RECEPT
Gerelateerde producten
SOUQ Aleppo peper
NAAR PRODUCT