Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Kipvleugeltjes met kipkruidenmix met tahinadip

Kipvleugeltjes met kipkruidenmix met tahinadip

Ingrediënten

4 personen

Chilipeper
snufje
Paprikapoeder mild
1 snufje
Kurkuma
1 el
Peterselie
1-2 el
Olijfolie
om in te bakken
Zout
naar smaak
SOUQ Tarator tahina saus
4 el
Kipvleugeltjes
400 g
Zwarte peper
snufje
Kaneel
snufje

Bereidingswijze

Stap 1: Wrijf 400 g kipvleugeltjes in met 1-2 el mediterrane kipkruiden en wat zout. Laat even marineren. ⁠

Stap 2: Bak de kipvleugeltjes goudbruin in wat olijfolie in 10-15 min.⁠

Stap 3: 5 el Tarator saus en 1-2 el zeer fijngesneden peterselie. Breng op smaak met zout.⁠

Stap 4: Serveer de kipvleugeltjes met de tahina dip. ⁠