Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Linzen salade met gebakken ui en koriander

Linzen salade met gebakken ui en koriander

Ingrediënten

4 personen

Uien
1 stk
Knoflook⁠
2 tenen
Olijfolie
naar smaak
SOUQ Mix voor Midden-Oosterse Linzensalade
1 el
Rode linzen
200 g
Zout
naar smaak
Limoen
naar smaak
Verse koriander
1 bos

Bereidingswijze

Stap 1: Snijd 1 ui in halve ringen, snijd 2 tenen knoflook fijn.

Stap 2: Verhit een flinke scheut olijfolie en bak de ui en knoflook goudbruin, voeg daarna ½ -1 el specerijenmix voor Midden-Oosterse linzensalade toe.

Stap 3: Kook de rode linzen in kokend zout water beetgaar. Meng met het uienmengsel, wat olijfolie, zout, sap van 1 limoen en 1 bosje fijngesneden koriander.