Selecteer een pagina

2 personen, 30 minuten

Marokkaanse gehaktballetjes in chunky tomatensaus

Marokkaanse gehaktballetjes in chunky tomatensaus

Ingrediënten

2 personen

Knoflook
3 tenen
Uien
2 stk
Rundergehakt
300 g
SOUQ Mix voor Marokkaanse Gehaktballetjes
1 el
Olijfolie
naar smaak
Tomatenpulp in blik
400 g
Verse koriander
1/4 bos

Bereidingswijze

Stap 1: Meng 300 g gehakt met 1 fijngesneden ui en 2 geraspte teentjes knoflook, ½-1 el mix voor Marokkaanse gehaktballetjes.

Stap 2: Snijd 1 ui en 1 knoflookteentje fijn, bak 10 min. in wat olie met 1/4 el mix voor Marokkaanse gehaktballetjes. Voeg 1 blik tomaten toe bak zachtjes 10 min.

Stap 3: Voeg de gehaktballetjes toe en gaar ze in de saus. Bestrooi met wat koriander.