4 personen, 30 minuten
Parelcouscous met kaneel-uien en piment
Parelcouscous met kaneel-uien en piment
Ingrediënten
4 personen
SOUQ Parelcouscous
250 g
Zout
naar smaak
Olijfolie
naar smaak
Kaneel
naar smaak
SOUQ piment
1 stk
Kikkererwten uit blik (of zelf geweekt)
1 pot
Bereidingswijze
Stap 1: Kook de parelcouscous beetgaar in gezouten water in 15-20 min.
Stap 2: Bak 2 uien in halve ringen goudbruin in wat olijfolie, breng op smaak met kaneel en piment en wat zout.
Stap 3: Kook geweekte kikkererwten gaar of laat een pot uitlekken en spoel af.
Stap 4: Meng de uitgelekte parelcouscous met de kikkererwten, gebakken uien en breng zo nodig extra op smaak met olijfolie, kaneel en piment.
Ook lekker met
Geroosterde aubergine, paprika met tomaat
NAAR RECEPT
Kipgehaktballetjes
NAAR RECEPT
Falafelballetjes
NAAR RECEPT