Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Parelcouscous met kaneel-uien en piment

Parelcouscous met kaneel-uien en piment

Ingrediënten

4 personen

SOUQ Parelcouscous
250 g
Zout
naar smaak
Olijfolie
naar smaak
Kaneel
naar smaak
SOUQ piment
1 stk
Kikkererwten uit blik (of zelf geweekt)
1 pot

Bereidingswijze

Stap 1: Kook de parelcouscous beetgaar in gezouten water in 15-20 min.

Stap 2: Bak 2 uien in halve ringen goudbruin in wat olijfolie, breng op smaak met kaneel en piment en wat zout.

Stap 3: Kook geweekte kikkererwten gaar of laat een pot uitlekken en spoel af.

Stap 4: Meng de uitgelekte parelcouscous met de kikkererwten, gebakken uien en breng zo nodig extra op smaak met olijfolie, kaneel en piment.

 

Gerelateerde producten