4 personen, 30 minuten
Parelcouscous met sperziebonen met couscous klassieke specerijen
Moghrabieh of parelcouscous komt oorspronkelijk uit Libanon en het Midden – Ossten en de naam betekent ‘couscous uit Maghreb’. Deze parelcouscous is gemaakt van durum tarwe. Gevormd tot mooie parels met een rulle structuur: ideaal om smaak en saus op te nemen. het zit tussen couscous en pasta in.
- Parelcouscous uit Libanon
- Gemaakt van durum tarwe
- Breng simpel op smaak met onze harissa of gebruik eens in soepen
- Geschikt voor vegetariers / veganisten
Ingrediënten
4 personen
Bereidingswijze
Stap 1: Snijd de uien in halve ringen en bak zachtjes in een flinke scheut olijfolie 10 minuten.
Stap 2: Voeg na 5 minuten de mix voor couscous klassiek toe. Kook de parelcouscous in gezouten water beetgaar in 15 min.
Stap 3: Voeg na 10 min. de sperziebonen toe aan de pan en kook mee.
Stap 4: Giet af en meng door het uimengsel in de pan hussel goed om en breng op smaak met zout en peper.
Ook lekker met
Kipvleugeltjes met kipkruidenmix met tahinadip
NAAR RECEPT
Gekonfijte citroenkip met ras al hanout
NAAR RECEPT
Baharat Balletjes
NAAR RECEPT