![Roergebakken broccoli met knoflook, ansjovis en Aleppo peper](https://www.nadiaenmerijnsouq.nl/wp-content/uploads/2024/03/Roergebakken-broccoli-met-knoflook-ansjovis-en-Aleppo-peper.jpg)
4 personen, 30 minuten
Roergebakken broccoli met knoflook, ansjovis en Aleppo peper
Roergebakken broccoli met knoflook, ansjovis en Aleppo peper
Ingrediënten
4 personen
Ansjovis in eigen olie
1 blikje
Knoflook
2 teentjes
Broccoli
2 stoken
SOUQ Aleppo peper
naar smaak
Bereidingswijze
Stap 1: Smelt inhoud van 1 blikje ansjovis in eigen olie op laag vuur. Rasp 2 teentjes knoflook erin.
Stap 2: Snijd 2 stronken broccoli in plakken en voeg toe, roerbak de broccoli 10 min. Voeg wat Aleppo peper naar smaak toe.
![pomegranate](https://www.nadiaenmerijnsouq.nl/wp-content/uploads/2024/03/pomegranate.png)