Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Rul vegan gehakt met chunky tomatensaus

Rul vegan gehakt met chunky tomatensaus

 

Ingrediënten

4 personen

Knoflook
2 teentjes
Olijfolie
eigen hoeveelheid
SOUQ Mix Marokkaanse Gehaktballetjes
1 el
Vegan gehakt
250 g
Zout
naar smaak
Gepelde tomaten in blik
400 g
Verse peterselie
1/4 bos
Flatbread, rijst of pasta
eigen hoeveelheid

Bereidingswijze

Stap 1: Snijd 1 ui en 2 teentjes knoflook grof.

Stap 2: Bak ze in een flinke laag olijfolie zachtjes 10 min.

Stap 3: Voeg 1 el Mix voor Marokkaanse gehaktballetjes toe.

Stap 4: Voeg 250 g vegan gehakt toe en genoeg zout. Schep goed om.

Stap 5: Voeg een blik gepelde tomaten toe, prak kapot en laat 20 min. sudderen.

Stap 6: Bestrooi met fijngesneden peterselie en serveer met flatbread, rijst of pasta.