Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Shawarma met kippendijen of oesterzwammen, ui, kruiden en tahina

Vegan shawarma met oesterzwammen, ui, kruiden en tahina. Als je geen vegan varatie zoekt, dan kun je ipv de oesterzwammen ook kippendijen gebruiken.

 

Ingrediënten

4 personen

Oesterzwammen
300 g
Olijfolie
eigen hoeveelheid
SOUQ Specerijenmix Shawarma
1 el
Zout
naar smaak
Platbrood
eigen hoeveelheid
Olijfolie
eigen hoeveelheid
SOUQ Tahina
eigen hoeveelheid
Verse kruiden
eigen hoeveelheid
Pickles (optioneel)
eigen hoeveelheid

Bereidingswijze

Stap 1: Snijd 300 g oesterzwammen in reepjes, snijd 2 uien in halve ringen en meng met 1 el specerijenmix voor shawarma en wat zout.

Stap 2: Bak in wat olijfolie de shawarma op middenhoog vuur in 10 -15 min. goudbruin.

Stap 3: Serveer op platbrood met wat tahina, verse kruiden en evt. wat pickles.

 

Ook lekker met

Koh Thai rijstvellen

Bietentahinadip

EXPLORE

Gerelateerde producten