2 personen, 25 minuten
Spinazie frittata met ui en shakshuka specerijen
Ingrediënten
2 personen
SOUQ harissa gekonfijte citroen
1/2 potje
SOUQ milde of pittige harissa
1/2 potje
Eieren
4 stk
Spinazie
500 g
SOUQ mix shakshuka
1 el
Olijfolie
75 ml
Knoflook
2 teentjes
Uien
2 stk
Bereidingswijze
Stap 1: Snijd de uien en knoflook fijn.
Stap 2: Verhit de olijfolie en bak de uien en knoflook 10 minuten op laag vuur. Voeg de specerijen toe en bak even mee.
Stap 3: Voeg daarna de spinazie toe in porties en laat slinken.
Stap 4: Breek de eieren boven een kom en klop los met wat zout.
Stap 5: Voeg het eimengsel toe en laat de frittata gaar worden in 10-12 minuten. Klap eventueel dubbel.
Lekker met harissa en flatbread.