Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Tomaten-pastasoep

Tomaten-pastasoep met ras el hanout

Ingrediënten

4 personen

Ui
1 stk
Knoflook
2 teentjes
Olijfolie
3 el
SOUQ Ras el Hanout
2 el
Gepelde tomaten in blik
400 g
Riso pasta
100 g

Bereidingswijze

Stap 1: Snijd de ui en teentjes knoflook fijn.

Stap 2: Verhit 1 el olijfolie in een soeppan en fruit voor 1 min de ui en knoflook samen met 1 el Ras el Hanout

Stap 3: Voeg 1 blik gepelde tomaten toe en plet met de achterkant van een pollepel. Voeg 500 ml water en zout naar smaak toe, kook voor 10 min.

Stap 3: Voeg de riso pasta toe en kook gaar in de soep.

Stap 3: Meng de overige olijfolie met ras el hanout en bedruppel de soep ermee bij serveren.