2-4 personen, 30-60 minuten
Traybake wortel, halloumi en za’atarsesam-dressing
Traybake – wortel, kikkerwten, prei, knoflook, halloumi en za’atarsesam-dressing
Ingrediënten
4 personen
Bereidingswijze
Stap 1: Rooster het sesamzaad goudbruin en snijd de knoflook fijn.
Stap 2: Spoel de kikkererwten en laat uitlekken. Verhit de oven voor op 200 C.
Stap 3: Schil de wortels en verdeel over de bakplaat. Besprenkel met olijfolie en wat zout. Bak ze 15 min.
Stap 4: Halveer de prei en meng met wat olijfolie, zout en verdeel ook over de bakplaat, samen met de kikkererwten en knoflook.
Stap 5: Snijd de halloumi in plakken en verdeel eroverheen. Bak nog 15-20 min. totdat alles goudbruin en gaar is.
Stap 5: Meng de za’atar met het sesamzaad en een flinke scheut olijfolie en wat zout. Besprenkel de traybake gul met de za’atarsesamdressing. Eet met flatbread en een lekkere salade.
Gerelateerde producten
Za'atar
NAAR PRODUCT