4 personen, 30 minuten
Turkse kebab-burgers met paprika en peterselie
Turkse kebab-burgers met paprika en peterselie
Ingrediënten
4 personen
Knoflook
2 teentjes
Verse peterselie
1 bos
SOUQ Specerijenmix Marokkaanse Gehaktballetjes
2 el
La Chinata
2 el
Rundergehakt
400 g
Gegrilde pepers
eigen hoveelheid
SOUQ Pitabrood
eigen hoveelheid
Lente ui
naar smaak
Bereidingswijze
Stap 1: Snijd 2 teentjes knoflook en 1 bosje peterselie fijn.
Stap 2: Meng 400 g gehakt met de knoflook, peterselie, 2 el specerijenmix voor Marokkaanse Gehaktballetjes (kan ook de SOUQ Kebab Specerijenmix zijn) Mix fijn en vorm er 4 platte burgers van.
Stap 3: Grill of bak de platte kebab in 4 min. aan elke kant goudbruin en gaar.
Stap 4: Serveer met gegrilde pepers, platbrood en bestrooi met wat fijngesneden lente-ui.
Ook lekker met
Wortelsalade met getoast korianderzaad
NAAR RECEPT
Belboula gerstcouscous vegetarisch
NAAR RECEPT