Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Vega couscous met tomaat, wortel, bleekselderij, venkel en spinazie

Vega couscous met tomaat, wortel, bleekselderij, venkel en spinazie

Ingrediënten

4 personen

Olijfolie
naar smaak
SOUQ Mix Couscous Klassiek
1-2 el
Tomaten
2 stk
Wortel
1 stk
Bleekselderij
2 stengels
Venkel
1 stk
Spinazie
200 g
Zout
naar smaak
Kikkererwten (of zelf gekookte kikkererwten)
1 pot
SOUQ couscous
300 g

Bereidingswijze

Stap 1: Bak 2 fijngesneden uien in wat olie, voeg 1-2 mix voor couscous klassiek toe.

Stap 2: Voeg 2 tomaten in stukken, wortel in stukken, bleekselderij in stukken, venkel in stukken en 200 g spinazie toe.  Voeg 1 liter water toe en genoeg zout en breng de bouillon aan de kook. Voeg ook een pot gare kikkererwten toe (of zelf gekookte kikkererwten) toe. 

Stap 3: Stoom de couscous boven de bouillon volgens aanwijzing op de verpakking. Schep de couscous op een schaal, verdeel de groente erover en geef de bouillon er los bij. 

 

Gerelateerde producten