4 personen, 30 minuten
Vega couscous met tomaat, wortel, bleekselderij, venkel en spinazie
Vega couscous met tomaat, wortel, bleekselderij, venkel en spinazie
Ingrediënten
4 personen
Olijfolie
naar smaak
SOUQ Mix Couscous Klassiek
1-2 el
Tomaten
2 stk
Wortel
1 stk
Bleekselderij
2 stengels
Venkel
1 stk
Spinazie
200 g
Zout
naar smaak
Kikkererwten (of zelf gekookte kikkererwten)
1 pot
SOUQ couscous
300 g
Bereidingswijze
Stap 1: Bak 2 fijngesneden uien in wat olie, voeg 1-2 mix voor couscous klassiek toe.
Stap 2: Voeg 2 tomaten in stukken, wortel in stukken, bleekselderij in stukken, venkel in stukken en 200 g spinazie toe. Voeg 1 liter water toe en genoeg zout en breng de bouillon aan de kook. Voeg ook een pot gare kikkererwten toe (of zelf gekookte kikkererwten) toe.
Stap 3: Stoom de couscous boven de bouillon volgens aanwijzing op de verpakking. Schep de couscous op een schaal, verdeel de groente erover en geef de bouillon er los bij.
Ook lekker met
Linzenburgers met falafel specerijenmix
NAAR RECEPT
Dadelballetjes met sesam en kardemon
NAAR RECEPT