Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Zalm uit oven met marinade rozenharissa

Zalm uit oven met marinade rozenharissa rozemarijn en citroen en olijfolie

Ingrediënten

4 personen

Rozenharissa
1/2 potje
Raps van citroen
1/2 stk
Knoflook geraspt
1 teentje
Olijfolie
eigen hoeveelheid
Zalm
4 moten
Rozemarijn
1 bosje
Gedroogde rozenblaadjes
eigen smaak

Bereidingswijze

Stap 1: Meng de rozenharissa met het citroenrasp, knoflook en wat zout.

Stap 2: Meng de moten zalm voorzichtig met de harissamarinade. Verdeel over een bakplaat met de aanhangende marinade. Leg erop en eronder takjes rozemarijn

Stap 3: Verhit de oven op 200 C en leg de moten zalm op de bakplaat. Bak ze in 10 min. tot nét gaar.

Stap 4: Serveer met nog wat fijngehakte rozemarijn en gedroogde rozenblaadjes en besprenkel met nog wat olijfolie. Serveer met een lekkere salade, flatbread of rijst erbij.

 

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Rozenharissa

NAAR PRODUCT