4 personen, 30 minuten
Zalm uit oven met marinade rozenharissa
Zalm uit oven met marinade rozenharissa rozemarijn en citroen en olijfolie
Ingrediënten
4 personen
Rozenharissa
1/2 potje
Raps van citroen
1/2 stk
Knoflook geraspt
1 teentje
Olijfolie
eigen hoeveelheid
Zalm
4 moten
Rozemarijn
1 bosje
Gedroogde rozenblaadjes
eigen smaak
Bereidingswijze
Stap 1: Meng de rozenharissa met het citroenrasp, knoflook en wat zout.
Stap 2: Meng de moten zalm voorzichtig met de harissamarinade. Verdeel over een bakplaat met de aanhangende marinade. Leg erop en eronder takjes rozemarijn
Stap 3: Verhit de oven op 200 C en leg de moten zalm op de bakplaat. Bak ze in 10 min. tot nét gaar.
Stap 4: Serveer met nog wat fijngehakte rozemarijn en gedroogde rozenblaadjes en besprenkel met nog wat olijfolie. Serveer met een lekkere salade, flatbread of rijst erbij.
Gerelateerde producten
Rozenharissa
NAAR PRODUCT