4 personen, 30 minuten
Couscous met dubbelgedopte tuinbonen en kerstomaatjes
Ingrediënten
4 personen
Couscous
300 g
Diepvries tuinbonen
1 zak
Olijfolie
eigen hoeveelheid
Zwarte peperkorrels
naar smaak
Venkelzaad
naar smaak
Knoflook
1 teentje
Verse koriander
1 bosje
Kerstomaatjes
1 tros
Bereidingswijze
Stap 1: Stoom de couscous volgens aanwijzing op de verpakking en breng op smaak met olijfolie en zout.
Stap 2: Kook de bevroren tuinbonen 1 minuut in ruim kokend water. Giet af en dop ze.
Stap 3: Stamp in een vijzel 2 el venkelzaad, 1 el zwarte peper en 1 gepeld teentje knoflook grof.
Stap 4: Snijd 1 bosje verse koriander grof.
Stap 5: Rooster 1 tros kerstomaatjes in de hete oven.
Stap 6: Meng de tuinbonen met een deel van het peper-venkelzaad mengsel. Schep de koriander en naar smaak wat olijfolie en zout door. Verdeel de tuinbonen en de tomaatjes over de couscous.
Gerelateerde producten
Couscous
NAAR PRODUCT