Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Couscous met geroosterde venkel met saffraan

Ingrediënten

4 personen

Couscous
300 g
Saffraan
1 plukje
Olijfolie
150 ml
Knoflook geplet
2-3 tenen
Rodewijnazijn
2 el
Venkel
1-2 stk
Feta
1 blok
Munt, blaadjes geplukt
1 bosje

Bereidingswijze

Stap 1: Stoom de couscous volgens aanwijzing op de verpakking.

Stap 2: Week de saffraan in een beetje water. Meng met de olijfolie, knoflook, peper, zout olijfolie en rodewijnazijn

Stap 3: Snijd de venkel in plakken. Meng met een deel van de dressing en rooster de venkel goudbruin onder de gril

Stap 4: Verkruimel de feta.

Stap 5: Pluk de blaadjes munt en snijd fijn.

Stap 6: Meng de couscous met de rest van de dressing, venkel, feta en fijngesneden munt.

 

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Couscous

NAAR PRODUCT