
4 personen, 30 minuten
Couscous met geroosterde venkel met saffraan
Ingrediënten
4 personen
Couscous
300 g
Saffraan
1 plukje
Olijfolie
150 ml
Knoflook geplet
2-3 tenen
Rodewijnazijn
2 el
Venkel
1-2 stk
Feta
1 blok
Munt, blaadjes geplukt
1 bosje
Bereidingswijze
Stap 1: Stoom de couscous volgens aanwijzing op de verpakking.
Stap 2: Week de saffraan in een beetje water. Meng met de olijfolie, knoflook, peper, zout olijfolie en rodewijnazijn
Stap 3: Snijd de venkel in plakken. Meng met een deel van de dressing en rooster de venkel goudbruin onder de gril
Stap 4: Verkruimel de feta.
Stap 5: Pluk de blaadjes munt en snijd fijn.
Stap 6: Meng de couscous met de rest van de dressing, venkel, feta en fijngesneden munt.
Gerelateerde producten
Couscous
NAAR PRODUCT