Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Hummus met Baharat uien

Ingrediënten

4 personen

Olijfolie
naar smaak
Griekse yoghurt
naar smaak
Platte peterselie
takjes
Flatbreads
2 stk
SOUQ sumak
1/2 el
SOUQ baharat
1/2 el
Uien
4 stk
Hummus
naar smaak

Bereidingswijze

Stap 1: Maak de harissa dip met 1 of 2 eetlepels harissa naar keuze. Voeg de yoghurt toe en strooi een halve eetlepel Sumak over de dip.

Stap 2: Snijd de uien in halve ringen.

Stap 3: Verhit een flinke scheut olijfolie in een koekenpan en bak de uien in 10-15 min. goudbruin en zacht, voeg de baharat toe en wat zout.

Stap 4: Spreid de hummus uit over een grote platte schaal. Verdeel de uien erover, bestrooi met wat sumak en besprenkel met nog wat olijfolie.

Ook lekker met nog wat verse peterselie erover en gebakken amandelen. Lekker met flatbread.

Ook lekker met

Koh Thai rijstvellen

Zalvige hummus

NAAR RECEPT

Gerelateerde producten