Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Kabeljauw met tarrator

Kabeljauw met tarrator met peterselie, sinaasappelrasp en amandelstiftjes

Ingrediënten

4 personen

Kabeljauw
4 moten
Olijfolie
eigen hoeveelheid
SOUQ Tarratorsaus
200 g
Knoflook geraspt
1/2 teentje
Sinasappel rasp
1/2 stk
Amandelstiftjes
50 g
SOUQ Sumak
1 bakje

Bereidingswijze

Stap 1: Bestrooi de kabeljauw met zout. Verhit een koekenpan met wat olijfolie en bak de kabeljauwmoten zachtjes aan beide kanten.

Stap 2: Meng de tarratorsaus met 2 el peterselie, knoflook, sinaasappelrasp.

Stap 3: Schep de saus over de vis. Bestrooi met de rest van de peterselie, sumak en amandelstiftjes. Besprenkel met olijfolie.

 

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Sumak

NAAR PRODUCT

Koh Thai rijstvellen

Tarrator

NAAR PRODUCT