
4 personen, 30 minuten
Kabeljauw met tarrator
Kabeljauw met tarrator met peterselie, sinaasappelrasp en amandelstiftjes
Ingrediënten
4 personen
Kabeljauw
4 moten
Olijfolie
eigen hoeveelheid
SOUQ Tarratorsaus
200 g
Knoflook geraspt
1/2 teentje
Sinasappel rasp
1/2 stk
Amandelstiftjes
50 g
SOUQ Sumak
1 bakje
Bereidingswijze
Stap 1: Bestrooi de kabeljauw met zout. Verhit een koekenpan met wat olijfolie en bak de kabeljauwmoten zachtjes aan beide kanten.
Stap 2: Meng de tarratorsaus met 2 el peterselie, knoflook, sinaasappelrasp.
Stap 3: Schep de saus over de vis. Bestrooi met de rest van de peterselie, sumak en amandelstiftjes. Besprenkel met olijfolie.