
2 personen, 60 minuten
Koningsoesterzwamkebab
Ingrediënten
4 personen
SOUQ sumak
2 tl
Griekse yoghurt
4 el
Peterselie
1/2 bosje
SOUQ Turkse Kebab Mix
1 el
Olijfolie
naar smaak
Knoflook
2 teentjes
Koningsoesterzwammen
1 bakje
Bereidingswijze
Stap 1: Snijd de koningsoesterzwammen in dikke plakken.
Stap 2: Rasp de knoflook en meng de paddenstoelen met de knoflook, olijfolie, zout en mix voor Turkse kebab. Laat 15-30 min. marineren.
Stap 3: Rijg aan spiesen en gril in de oven of in een grillpan goudbruin.
Stap 4: Meng de yoghurt met de sumak.
Stap 5: Pureer de peterselie met wat olijfolie. Serveer de kebab met wat yoghurt erop of erbij en druppel de peterselieolie erover.
Gerelateerde producten

