Selecteer een pagina

2 personen, 60 minuten

Koningsoesterzwamkebab

Ingrediënten

4 personen

SOUQ sumak
2 tl
Griekse yoghurt
4 el
Peterselie
1/2 bosje
SOUQ Turkse Kebab Mix
1 el
Olijfolie
naar smaak
Knoflook
2 teentjes
Koningsoesterzwammen
1 bakje

Bereidingswijze

Stap 1: Snijd de koningsoesterzwammen in dikke plakken.

Stap 2: Rasp de knoflook en meng de paddenstoelen met de knoflook, olijfolie, zout en mix voor Turkse kebab. Laat 15-30 min. marineren.

Stap 3: Rijg aan spiesen en gril in de oven of in een grillpan goudbruin.

Stap 4: Meng de yoghurt met de sumak.

Stap 5: Pureer de peterselie met wat olijfolie. Serveer de kebab met wat yoghurt erop of erbij en druppel de peterselieolie erover.

Ook lekker met

Koh Thai rijstvellen

Koshari

NAAR RECEPT

Koh Thai rijstvellen

Klassieke Couscous

NAAR RECEPT

Koh Thai rijstvellen

Gevulde aubergine

NAAR RECEPT

Gerelateerde producten