Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Lahme bi ajeen oesterzwamgehakt

Ingrediënten

4 personen

Saus voor Turkse pizza
1 potje
Oesterzwammen
250 g
Uien geraspt of fijngesneden
2 stk
Knoflook geraspt
1 teentje
SOUQ Sumak
1 el
Lahme bi ajeen
2-3 bodems
Rode ui ringen
1 stk
Peterselie fijngesneden
2 el

Bereidingswijze

Stap 1: Mix de oesterzwammen met de uien en knoflook fijn en meng de saus erdoor. Spreid over de bodem in een dunne laag. Bak ze goudbruin onder de gril.

Stap 2: Kneed de rode ui met wat zout en de sumac.

Stap 3: Verdeel het rodeuimengsel over de Turkse pizza, bestrooi met peterselie en maak af met de tarator.

 

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Sumak

NAAR PRODUCT