4 personen, 30 minuten
Maroc style spinazie
Spicy spinazie! Heerlijk met flatbread of pita.
Ingrediënten
4 personen
SOUQ Aleppo peper
naar smaak
Spinazie
700 g
Olijfolie
om in te bakken
Rode peper
1 stk
Knoflook
3 teentjes
SOUQ gekonfijte citroen
1/2 stk
Bereidingswijze
Stap 1: Snijd een ½ gekonfijte citroen in plakjes. Pel en snijd 3 teentje knoflook in dunne plakjes. Maak 1 rode peper schoon, verwijder eventueel de zaadlijsten en snijd in plakjes.
Stap 2: Verhit een flinke scheut olijfolie in een wok en bak hierin de knoflook en rode peper 1 minuut.
Stap 3: Voeg ca. 700 g gewassen spinazie toe en laat slinken.
Stap 4: Breng op smaak met de gekonfijte citroen, wat zout en wat Aleppo peper.