4 personen, 30 minuten
Parelcouscous met trostomaat, granaatappelmelasse
Parelcouscous met geroosterde trostomaat, aubergine, granaatappelmelasse en geroosterde pistache
Ingrediënten
4 personen
Bereidingswijze
Stap 1: Verdeel de tomaatjes over een bakplaat. Snijd de aubergines in schuine stukken en leg ook op de bakplaat. Bedruppel met olijfolie en bestrooi met zout. Rooster ze gaar in een oven op 200 C in ongeveer 20-15 min. Haal uit de oven en hussel om met de knoflook.
Stap 2: Kook de parelcouscous gaar volgens aanwijzing op de verpakking: in ongeveer 10-12 min.
Stap 3: Laat uitlekken en meng met een scheut olijfolie, zout, de aubergine, tomaat en schep goed om.
Stap 4: Pluk de oregano en meng erdoor. Verdeel over een schaal en bestrooi met de geroosterde pistache.
Gerelateerde producten
Parelcouscous
NAAR PRODUCT
–
Granaatappelmelasse
NAAR PRODUCT