Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Parelcouscous met trostomaat, granaatappelmelasse

Parelcouscous met geroosterde trostomaat, aubergine, granaatappelmelasse en geroosterde pistache

Ingrediënten

4 personen

Trostomaatjes
250 g
Aubergines
1-2 stk
Olijfolie
Naar smaak
Knoflook geraspt
1 teentje
SOUQ parelcouscous
300 g
Kaneelpoeder
2 tl
7 spice
1 tl
Oregano
1/2 bosje
SOUQ Granaatappelmelasse
1 stk
Pistache geroosterd
100 g

Bereidingswijze

Stap 1: Verdeel de tomaatjes over een bakplaat. Snijd de aubergines in schuine stukken en leg ook op de bakplaat. Bedruppel met olijfolie en bestrooi met zout. Rooster ze gaar in een oven op 200 C in ongeveer 20-15 min. Haal uit de oven en hussel om met de knoflook.

Stap 2: Kook de parelcouscous gaar volgens aanwijzing op de verpakking: in ongeveer 10-12 min.

Stap 3: Laat uitlekken en meng met een scheut olijfolie, zout, de aubergine, tomaat en schep goed om.

Stap 4: Pluk de oregano en meng erdoor. Verdeel over een schaal en bestrooi met de geroosterde pistache.

 

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Parelcouscous

NAAR PRODUCT

Koh Thai rijstvellen

Granaatappelmelasse

NAAR PRODUCT