Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Belboula

Belboula met verse kruiden, feta en amandelen

Ingrediënten

4 personen

Belboula couscous
300 g
Verse peterselie
1 bos
Verse munt
1 bos
Verse dille
1 bos
Witte amandelen
50 g
Feta
1 stuk
SOUQ Specerijenmix voor Couscoussalade
1-2 el
Olijfolie
om in te bakken
Zout
naar smaak

Bereidingswijze

Stap 1: Stoom 300 g belboula couscous volgens aanwijzing op de verpakking.

Stap 2: Snijd 1 bosje peterselie, munt en dille heel fijn.

Stap 3: Week 50 g witte amandelen 10 min. in heet water.

Stap 4: Verbrokkel 1 stuk feta. 

Stap 5: Meng de cousous met de peterselie, munt, dille, feta, amandelen en breng op smaak met de mix voor couscoussalade, olijfolie en zout.

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Barberries

EXPLORE

Koh Thai rijstvellen

Baharat

EXPLORE