4 personen, 45 minuten
Knolderijsteaks met baharat en zwarte knoflookdip
Perfecte vervanging voor een stukje vlees. Hoe langer ze marineren hoe steviger de smaak van deze kanjers van een knolselderij steaks.
Ingrediënten
4 personen
Olijfolie
naar smaak
Griekse yoghurt
3 el
SOUQ zwarte knoflook
1 bol
Zout
naar smaak
Kleine knolselderij
1 stk
SOUQ Baharat kruiden
2 el
Bereidingswijze
Stap 1: Schil de knolselderij en snijd in plakken van 1 cm. Marineer ze 15-30 minuten in de baharat met wat olijfolie en zout.
Stap 2: Verhit een koekenpan en bak op ze op laag vuur 15 -20 min.tot goudbruin en gaar
Stap 3: Haal ondertussen de zwarte knoflook uit de bol en prak en meng door de yoghurt, breng goed op smaak met zout.
Stap 4: Serveer de steaks met de zwarte knoflook dip, ook lekker op burgerbroodjes met sla en harissa erbij.