Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Labne naturel

In Libanon en het Midden-Oosten eet men veel labne – hartige uitgelekte yoghurt die je eet als onderdeel van de mezzetafel. Wij zijn er in de loop van de jaren verslaafd aan geraakt en we bedachten deze verschillende soorten labnes met heerlijke smaakmakers als vanzelf.

Ingrediënten

4 personen

Griekse yoghurt
250 g
Zout
naar smaak
Peterselie
naar smaak
Zwarte olijven
naar smaak
Paprikapoeder
naar smaak
SOUQ volkoeren pita
1 stk

Bereidingswijze

Stap 1: Meng de yoghurt met wat zout en laat enkele uren uitlekken in een zeef met een schone theedoek.

Stap 2: Verdeel mooi over een schaal en verdeel peterselie, olijven en paprika poeder erover.

Stap 3: Geef er flatbread en rauwkost bij.

Ook lekker met

Koh Thai rijstvellen

Tomaat met toum

NAAR RECEPT

Koh Thai rijstvellen

Salade Fattoush

NAAR RECEPT

Gerelateerde producten