
4 personen, 30 minuten
Labne naturel
In Libanon en het Midden-Oosten eet men veel labne – hartige uitgelekte yoghurt die je eet als onderdeel van de mezzetafel. Wij zijn er in de loop van de jaren verslaafd aan geraakt en we bedachten deze verschillende soorten labnes met heerlijke smaakmakers als vanzelf.
Ingrediënten
4 personen
Griekse yoghurt
250 g
Zout
naar smaak
Peterselie
naar smaak
Zwarte olijven
naar smaak
Paprikapoeder
naar smaak
SOUQ volkoeren pita
1 stk
Bereidingswijze
Stap 1: Meng de yoghurt met wat zout en laat enkele uren uitlekken in een zeef met een schone theedoek.
Stap 2: Verdeel mooi over een schaal en verdeel peterselie, olijven en paprika poeder erover.
Stap 3: Geef er flatbread en rauwkost bij.
Ook lekker met
Tomaat met toum
NAAR RECEPT
Dukkah dip met rauwkost en platbrood
NAAR RECEPT
Salade Fattoush
NAAR RECEPT
Gerelateerde producten

