4 personen, 30 minuten
Labne naturel
In Libanon en het Midden-Oosten eet men veel labne – hartige uitgelekte yoghurt die je eet als onderdeel van de mezzetafel. Wij zijn er in de loop van de jaren verslaafd aan geraakt en we bedachten deze verschillende soorten labnes met heerlijke smaakmakers als vanzelf.
Ingrediënten
4 personen
Bereidingswijze
Stap 1: Snijd de koningsoesterzwammen in dikke plakken.
Stap 2: Rasp de knoflook en meng de paddenstoelen met de knoflook, olijfolie, zout en mix voor Turkse kebab. Laat 15-30 min. marineren.
Stap 3: Rijg aan spiesen en gril in de oven of in een grillpan goudbruin.
Stap 4: Meng de yoghurt met de sumak.
Stap 5: Pureer de peterselie met wat olijfolie. Serveer de kebab met wat yoghurt erop of erbij en druppel de peterselieolie erover.
Ook lekker met
Tomaat met toum
NAAR RECEPT
Dukkah dip met rauwkost en platbrood
NAAR RECEPT
Salade Fattoush
NAAR RECEPT