Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Labne naturel

In Libanon en het Midden-Oosten eet men veel labne – hartige uitgelekte yoghurt die je eet als onderdeel van de mezzetafel. Wij zijn er in de loop van de jaren verslaafd aan geraakt en we bedachten deze verschillende soorten labnes met heerlijke smaakmakers als vanzelf.

Ingrediënten

4 personen

Griekse yoghurt
250 g
Zout
naar smaak
Peterselie
naar smaak
Zwarte olijven
naar smaak
Paprikapoeder
naar smaak
SOUQ volkoeren pita
1 stk

Bereidingswijze

Stap 1: Snijd de koningsoesterzwammen in dikke plakken.

Stap 2: Rasp de knoflook en meng de paddenstoelen met de knoflook, olijfolie, zout en mix voor Turkse kebab. Laat 15-30 min. marineren.

Stap 3: Rijg aan spiesen en gril in de oven of in een grillpan goudbruin.

Stap 4: Meng de yoghurt met de sumak.

Stap 5: Pureer de peterselie met wat olijfolie. Serveer de kebab met wat yoghurt erop of erbij en druppel de peterselieolie erover.

Gerelateerde producten