4 personen, 30 minuten
Shakshuka met spinazie en halloumi
Wie kent shakshuka tegenwoordig niet? Met onze heerlijke geurige mix van komijn, karwij, knoflook, zoet paprikapoeder en milde Aleppopeper smaakt het ineens precies zoals het moet zijn: een kruidig aromatisch comfort eigerecht dat vanuit Tunesie in het Midden-Oosten belandde en nu hier helemaal ingeburgerd raakt.
Ingrediënten
4 personen
Bereidingswijze
Stap 1: Verhit een scheutje olijfolie en bak hierin de fijngesneden knoflook. Voeg daarna 4 kleine trostomaten, 1 tot 2 el SOUQ Shakshuka mix, 150 g spinazie en 1 potje milde harissa of 1 blik tomaten toe. Bak en roer ongeveer 10 min.
Stap 2: Snijd de halloumi in plakjes en bak apart in de koekenpan goudbruin.
Stap 3: Warm de saus op middelhoog vuur en verdeel de halloumi erover, breek 3 of 4 eieren boven de pan, laat de eieren stollen en serveer met flatbread.
Ook lekker met
Salade Fattoush
Knapperige salade met crunchy flatbread en verse kruiden
Midden-Oosterse Groente
Veggies rule the world!
Gerelateerde producten
Milde Harissa
Mild pittig door geroosterde pepers en zoete paprika’s
Shakshuka Mix
Onze geurige mix van komijn, kwarwij, knoflook, zoet paprikapoeder en milde Aleppopeper