2 personen, 30 minuten
Soepige lauwwarme linzen met gepocheerd eitje
Heerlijke warme maaltijd soep. Nog lekkerder met een pita broodje of flatbread erbij. Lekker dippen.
Ingrediënten
2 personen
Eieren
2 stk
Zout
naar smaak
Bruine linzen
1 blok/pot
Polpa tomaten
400 g
SOUQ Mix Mediterrane Linzensalade
1/2-1 el
Knoflook
3 teentjes
Olijfolie
eigen hoeveelheid
Bereidingswijze
Stap 1: Snijd 2 uien en 3 tenen knoflook fijn.
Stap 2: Verhit een flinke scheut olijfolie en bak de uien en knoflook zacht, voeg ½-1 el mix voor Mediterrane linzensalade toe.
Stap 3: Voeg 1 blik polpa of tomaten in blokjes toe, plus 1 blik of pot bruin uitgelekte linzen en stoof 15 min. Breng op smaak met zout.
Stap 4: Pocheer 2 of meer eieren en leg ze erop. Besprenkel met nog wat olijfolie. Serveer lauwwarm of koud.
Ook lekker met
Dukkah dip met rauwkost en platbrood
NAAR RECEPT
Flatbread man’ouche
NAAR RECEPT
Bietentahinadip
NAAR RECEPT