Selecteer een pagina

2 personen, 30 minuten

Soepige lauwwarme linzen met gepocheerd eitje

Heerlijke warme maaltijd soep. Nog lekkerder met een pita broodje of flatbread erbij. Lekker dippen.

Ingrediënten

2 personen

Eieren
2 stk
Zout
naar smaak
Bruine linzen
1 blok/pot
Polpa tomaten
400 g
SOUQ Mix Mediterrane Linzensalade
1/2-1 el
Knoflook
3 teentjes
Olijfolie
eigen hoeveelheid

Bereidingswijze

Stap 1: Snijd 2 uien en 3 tenen knoflook fijn.

Stap 2: Verhit een flinke scheut olijfolie en bak de uien en knoflook zacht, voeg ½-1 el mix voor Mediterrane linzensalade toe.

Stap 3: Voeg 1 blik polpa of tomaten in blokjes toe, plus 1 blik of pot bruin uitgelekte linzen en stoof 15 min. Breng op smaak met zout.

Stap 4: Pocheer 2 of meer eieren en leg ze erop. Besprenkel met nog wat olijfolie. Serveer lauwwarm of koud.

 

Ook lekker met

Koh Thai rijstvellen

Bietentahinadip

NAAR RECEPT

Gerelateerde producten