Selecteer een pagina

4 personen, 30 minuten

Spinazie salade

Met deze dressing krijgt iedere salade een intense smaak!

Ingrediënten

2 personen

Sinaasappelsap vers
200 ml
Spinazie
200 g
Pecannoten
handje
Gemengde kruiden
eigen hoeveelheid
Witte balsamico azijn
eigen hoeveelheid
SOUQ oranjebloesemwater
eigen hoeveelheid
SOUQ mix voor couscoussalade
eigen hoeveelheid
Milde olijfolie
eigen hoeveelheid

Bereidingswijze

Stap 1: Kook 200 ml sinaasappelsap op matig vuur in tot een dikke siroop. Laat afkoelen.

Stap 2: Snijd ondertussen een flinke handvol gewassen verse spinazie fijn. Snijd een handje pecannoten in reepjes. Was en snijd een klein bosje gemengde verse kruiden zoals peterselie, oregano, munt en dille fijn.

Stap 3: Maak een dressing van het afgekoelde ingekookte sap, een scheutje olijfolie, wat druppels witte Balsamico azijn, peper en zout en naar smaak een paar druppels oranjebloesemwater.

Stap 4: Meng vlak voor het serveren alle rauwkost en dressing door elkaar. Bestrooi met wat couscous salade specerijenmix.